Fii si tu partener la o firma de telecomunicatii

21 sept.

Acum sa va prezint firma de telecomunicatii care mi-a oferit cateva sanse mari
– sa devin partener al acestei afaceri de viitor (deci, sa fac ceva bani pe linga salar)
–  sa tin legatura cu familia mea din Romania fara sa platesc pentru factura telefonica
– sa pot sa-mi vad  familia pe videotelefon si chiar  sa vorbesc cu mai multi membri ai familiei in acelasi timp, utilizand optiunea de videoconferinta
– sa-mi fac prieteni in toata lumea
Incepind din aceasta saptamina am devenit si eu parte din NECC TELECOM:


LV7 este LV7 Global Marketing LLC – companie cu sediul in SUA ce isi porneste expansiunea globala din ROMANIA.
LV7 este companie de marketing in domeniul telecomunicatiilor.
In acest moment, pentru Europa reprezentam compania NECC TELECOM.
Denumirea NECC TELECOM vine de la National Ethnic Communication Center .
In 2002, NECC Telecom si-a inceput activitatea oferind in principal solutii pentru convorbiri de lunga distanta emigrantilor atat romani cat si de alte nationalitati din SUA, Canada si Australia.
Fondatorul atat al NECC Telecom cat si al LV7 Global Marketing este Domnul Daniel Popa.
Domnia sa doreste sa ofere poporului sau oportunitatea pe care si el a primit-o, aceea de a lucra in domeniul telecomunicatiilor si de a –si cladi independenta financiara.
Domnul Daniel Popa a plecat din Romania la 17 ani si face parte dintr-o familie modesta si domnia sa doreste sa gaseasca cat mai multi romani care sa ii urmeze exemplul si pe care sa ii sprijine in acest proces de cladire a independentei financiare proprii.

La fel ca si dvs acum, a primit informatii cu privire la o oportunitate similara in SUA si si-a construit prima afacere de telecomunicatii, apoi si-a extins afacerile si si-a infiintat propria companie de telecomunicatii, apoi alte companii, in acelasi domeniu, domenii conexe cat si domenii care nu au legatura cu industria telecomunicatiilor.

In acest moment, din grupul de companii fondate si coordonate de dl.Popa fac parte un numar de 13 firme intre care : LV7 Global Marketing, Necc Telecom, Pulse Telecom, VoloCall, MGM Consulting Group si altele.
Oferta noastra cuprinde atat un program adresat clientilor – cu beneficii majore pentru acestia ( atat persoane fizice cat si persoane juridice ) cat si propunerea unui parteneriat pentru persoane fizice dornice sa isi cladeasca propria companie de telecomunicatii.
Fiind companie globala principala caracteristica a ofertei noastre este convorbirea gratuita nelimitata oriunde LV7 exista, fara a tine cont de teritoriu, tara, continent.
Momentul in care ne aflam este potrivit persoanelor ambitioase si intreprinzatoare, deoarece focalizarea noastra este in principal pe construirea echipei de lucru si apoi pe clienti.
Industria telecomunicatiilor este in continua expansiune si nu este afectata de fluctuatiile economice globale, dimpotriva, devine din ce in ce mai puternica.
Oferta noastra in acest moment este telefonia VoIP si internet 4G.
Telefonia VoIP este un serviciu care necesita prezenta internetului dar ofera si avantaje absolut spectaculoase in acest mileniu 3 cand avem nevoie de mobilitate.
Telefonia VoIP este acea “telefonie fara domiciliu” deoarece echipamentele pot fi utilizate absolut oriunde exista internet.
Sa presupunem ca sunteti in aeroport undeva in lume si doriti sa generati convorbiri, aveti laptop la dvs iar in locatia respectiva exista internet. Puteti apela orice persoana oriunde in lume si puteti fi apelat de oricine va cunoaste numarul de telefon.


Lucrati si domiciliati in afara tarii,sunteti in vacanta, oriunde in lume, luati dispozitivul special sau laptopul, il conectati la internet si GATA – telefonul personal este cu dvs si puteti tine legatura cu toata lumea ca si cum ati fi acasa. Acest lucru este posibil deoarece veti avea alocat un numar de telefon din Romania si veti putea suna sau veti fi putea fi sunat din Romania fara a plati taxa de roaming.
O firma, isi muta sediul dintr-o locatie in alta … la noua locatie timpul afectat reconectarii telefonului si punerii acestuia in functiune dureaza cat se pune cablul de internet in dispozitiv in mufa speciala tip internet.
In plus serviciile noastre permit apeluri voce, fax si video fara costuri suplimentare, conferinta in lant cu un numar nelimitat de persoane, voice mail si multe alte optiuni necesare in piata mileniului 3 dar care la companiile nationale nu pot fi disponibile datorita costurilor ridicate iar la noi sunt gratuite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: